Спортска хала ПРО СПОРТ

 
Спортска хала ПРО СПОРТ
  • Телефони: 063/ 394-250
  • Адреса: Савских аласа 15, Нови Београд

Спортска хала ПРО СПОРТСпортска хала "Про Спорт" налази се на Новом Београду у улици Сурчински пут број 16б. Приликом изградње и опремања наше спортске хале, тежили смо ка томе да створимо савршене услове за спорт и рекреацију, појединаца и тимова.

Сматрамо да је бављење спортом од кључне важности за здравље деце, младих и одраслих особа. Активан живот који укључује неки вид спортске активности, било да се ради о кошарци, одбојци, фудбалу или неком другом спорту, чини појединца способнијим за суочавање са свакодневним изазовима.

Модерно опремљена у складу са највишим светским стандардима, паркет хала "Про Спорт" нуди Вам могућност да позитивно усмерите и потрошите вишак енергије, бавећи се спортом. Стрес, напетост и несаница, који су све чешће симптоми са којима се сусрећу млади људи заокупљени послом и проблемина, могу веома лако да постану њихова давна прошлост, уколико у свој живот укључе неки вид спорта.

Власницима фирми препоручујемо активности које ће утицати на побољшање продуктивности и ефикасан тимски рад запослених. Рекреација запослених у спортског хали "Про Спорт" ослободиће Ваш колектив замора који проузрокује рачунар или рад на тешким машина, као и непогодности изазване дужим седењем или стајањем. Рекреација запослених у виду кошарке, одбојке или малог фудбала, добар је начин да повежете Ваш колектив.

Индивидуални тренинзи кошарке у нашој паркет хали, утицаће на побољшање Ваше кондиције, покретљивости, координације тела и кошаркашки вештина. Под стручним надозом наши индивидуални тренинзи кошарке омогућавају Вам да пронађете и истакнете свој потенцијал, у циљу остварења што бољих резултата.

Наша школа кошарке у спортског хали "Про Спорт" намењена је заљубљеницима у овај племенити спорт. Школа кошарке на Новом Београду, помоћи ће деци и младима да стекну вештине и савладају прве кораке кошарке у пријатном амбијенту уз увек добро расположење свих присутних чланова.

Бавимо се између осталог издавањем сале за кошарку и одбојку. Најповољније цене изнајмљивања спортске паркет хале, омогућиће Вам да тренирате у врхунским условима. Изадавање сале за кошарку и одбојку, је наш начин да Вам изађемо у сусрет и апелујемо на очување Вашег здавља.

Можете се определити за појединачну или колективну месечну чланарину.

Индивидуални тренинзи кошарке, рекреација запослених, школа кошарке као и издавање сале за одбојку и кошарку.

Спортска хала "Про Спорт", Нови Београд.