PricewaterhouseCoopers
  • Телефони: 011 330 2100
  • Факс: 011 330 2101
  • Адреса: Омладинских бригада 88а, Нови Београд
  • Web:http://www.pwc.rs
ПwЦ је мрежа фирми за пружање професионалних услуга. Запошљава 169,000 људи у својим канцеларијама које се налазе у 158 земаља широм света. ПwЦ пружа услуге у различитим доменима пословања, и то: услуге ревизије, пореске услуге, услуге из домена људских ресурса, пословних трансакција, побољшања пословања предузећа и управљања ризицима у пословању. Ми помажемо нашим клијентима да реше сложене пословне проблеме и мерљиво развију своју способност да повећају вредност предузећа.
ПwЦ Србија је отворио канцеларију у Београду 2001 године као одговор на прилике које су се указале у процесу економске реформе и либерализације тржишта. На територији Србије ПwЦ пружа широк спектар пословних решења а стручни кадрови непрестано раде на свом професионалном усавршавању.
Темељ нашег успеха лежи у стручним и високо квалификованим кадровима. Канцеларија у Београду тренутно запошљава преко 150 домаћих и иностраних стручњака. На територији Србије услуге пружају домаћи стручњаци који познају локално окружење и законску регулативу и међународни консултанти са богатим искуством у решавању проблема предузећа у свету и познавањем прилика у Србији.