Фитнес центар ДиД
  • Телефони: 011 260 8332, 011 260 8349
  • Адреса: Грамшијева 5, Нови Београд
  • Web:http://www.fitnescentar.com
Фитнес центар Д&Д налази се на Новом Београду у улици Грамшијевој бр. 5а, и опремљен је најсавременијим справама и реквизитима за фитнес и рекреацију. Простор је мултифункционалан и састоји се од 4 сале за вежбање, укупне површине преко 450 квадратних метара, у којима се одвијају најактуелнији фитнес програми!
Поред спортских садржаја, центар има и релаксациони блок (сауна, соларијум, масаже...) као и Фит - Бар који омогућава благодети релаксације, пре и после тренинга. У просторијама центра своје редовне активности спроводе клубови борилачких вестина (Аикидо клуб „Арена“, Таекwондо клуб „Борац“, Карате клуб „Ниппон“...), а организују се и разноврсни програми за децу од 3 до 14 година (школа каратеа, ритмичка гимнастика, схоw данце, Антропомоторичке вежбе за децу и омладину) и одрасле ( Миx-пилатес, Миx-аеробик, Вежбе обликовања, Тае-бо, кардио-боxинг). У оквиру Фитнес центра Д&Д ради тренажно дијагностички центар (ТДЦ Д&Д) чији је циљ да свим спортистима, без обзира на узраст, пол и ранг такмичења омогући најбоље услове за оптималну физичку припрему, од лекарских прегледа, дијагностике функционалних и моторичких способности, процене психо-социјалних особина, до тренинга са школованим тренерима.
Годинама у назад, трудимо се да обезбедимо квалитетне услуге и омогућимо приступачне цене. Међу клијентима је велики број јавних личности, а нарочито врхунских спортиста (тенисера, фудбалера, кошаркаша, одбојкаша), од којих су неки и истакнути репрезентативаци и интернационалци, а који у нашем центру, уз стручан надзор наших тренера спроводе своје припреме и опорављају се од повреда. Такође, центар сарађује са релавантним институцијама из области спорта и рекреације док су наши сарадници професори и асистенти са Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, Факултета за спорт и туризам у Новом Саду и Више школе за спортске тренере у Београду.