Спортски клуб Арена No1
  • Телефони: 011 318 9395
  • Адреса: Јурија Гагарина 40ц, Београд, Нови Београд
Организација паинтбалл игара, прослава, рођендана. Увоз и дистрибуција паинтбалл опреме и куглица. Фитнесс центар, теретана,јакуззи, масажа, аеробик, тае бо, поwер аеробик, јога, пилатес, корекција, стони тенис, стреличарство, сале за издавање...