Сплав Синдикат
  • Телефони: 063 343 433, 063 333 344
  • Адреса: Бродарска бб, Нови Београд
Сплав Синдикат је, сада већ познати београдски сплав, отворен на лето 2010. године. Врло кратко након отварања успео је да постане "муст бе" место у граду. Сплав Синдикат се налази на најпопуларнијем београдском месту за летњи провод, на Савском кеју у улици Бродарска, између Старог железничног моста и моста Газела.

Ентеријер сплава је специфичног дизајна, што ово место чини другацијим од свега на ста сте до сад навикли. Мада како власници воле да кажу овај простор не чини ентеријер, музика, особље – душу овог локала чине његови гости.

Сплав Синдикат окупља урбану градску екипу. Људе који знају шта значи добар провод и квалитетна музика. Опуштене девојке које умеју да се забављају, али стварно... Уз све то, у шанку су бармени који спремају безброј укусних коктела, и који ће са осмехом на лицу и позитивном енергијом угостити све клабере жељне феноменалног провода.

Сплав Синдикат ради два дана у недељи, петком и суботом. Оба дана су тематски иста, свира се домаћи и страни поп и рок.

Сплав Синдикат је отпочео своју мисију подизања београдског клабинга на нови ниво, а њихови гости су сведоци музичке револуције на реци. Сплав Синдикат углавном окупља старију клијентелу и понекад је премали за све госте и познате личности, зато је обавезно резервисати своје место на време.

Предност овог сплава је та што се у његовој непосредној близини налази велики бесплатни паркинг.