Turistička agencija Sky Multicom

 
Turistička agencija Sky Multicom
ČLAN NOVOBEOGRADSKOG KLUBApopust: 4 %
  • Telefoni: 011/313-95-86; 011/313-95-87
  • Adresa: Španskih boraca 32a, Novi Beograd
  • Radno vreme: pon-pet: 9-18h; subota: 9-15h
  • Web:http://www.skymulticom.com

Turistička agencija Sky Multicom

Turistička agencija Sky Multicom nalazi se u ulici Španskih Boraca 32a na Novom Beogradu (preko puta Beogradske Arene).

Sky Multicom je nastao kao proizvod iskustva i znanja visokokvalifikovanog osoblja tako da je od samog osnivanja kategorisan kao pouzdan organizator putovanja u zemlji i inostranstvu sa licencom kategorije OTP 34/2013 od 09.04.2013 god.

Agencija se bavi prodajom avio karata, organizovanjem hotelskog smeštaja, organizovanjem transfera od/do aerodroma i unutar zemlje boravka, organizovanjem rent a car-a, izdavanjem putnih osiguranja i svim drugim uslugama koje podižu kvalitet putovanja.

Veliko i uspešno iskustvo Sky Multicom prvenstveno ima u organizovanju seminara, kongresa i poslovnih putovanja ali i u organizovanju individualnih putovanja bez obzira da li se radi o poslu ili o odmoru jer nudi najbolju opciju prema svrsi putovanja i prati i poštuje želje klijenata.

Obzirom na savremene i dinamične tokove poslovanja i svetskih kretanja u turizmu agencija ima za cilj maksimalno podizanje kvaliteta usluge tako da koristi savremenu komunikacionu tehničku opremu. Na osnovu toga omogućena je stalna komunikacija sa klijentima putem mobilnih telefona i lap topova sa svim rezervacionim sistemima u sebi. Ukažite nam jednom poverenje i bićete dugogodišnji zadovoljni korisnik naših usluga.