PKF
  • Telefoni: 011 301 8445
  • Faks: 011 301 8445
  • Adresa: Palmira Toljatija 5/3, Novi Beogad
  • Web:http://www.pkf.rs
Delatnosti:
Knjigovodstvo
Konsalting
Revizorske kuće
Revizorsko-konsultantska firma PKF d.o.o., Beograd osnovana je u septembru 2004. godine, pod nazivom "Focus Team Revizija", od strane dva licencirana ovlašćena revizora.
U skladu sa razvojem kompanije i rastućim potrebama klijenata, kao i stalnom potrebom za unapređenjem kvaliteta naših usluga, došlo je do internacionalizacije "Focus"-a.
Kompanija tokom 2008. godine postaje eksluzivni korespondent jedne od renomiranih revizorskih kuća svetskog glasa - "PKF International". U ovom periodu izvršena je i značajna investicija u cilju nabavljanja poslovnog prostora, tako da smo danas u prilici da svoje klijente ugostimo u prijatnoj poslovnoj atmosferi naših kancelarija na trećem spratu poslovne zgrade Stari Merkator na Novom Beogradu.
U ritmu novoprihvaćenih politika kvaliteta i praksi poslovanja "Focus" je poslovao kao ekskluzivni korespondent još nešto više od godinu dana, a zatim smo 2010. godine dobili status punopravnog člana mreže "PKF" i potpuno smo integrisani u ovu međunarodnu mrežu.
Danas sa ponosom nosimo naziv PKF - a.
PKF International je svetska asocijacija revizorsko-konsultantskih firmi (10. na svetskoj rang listi), koju čini 245 firmi na 440 lokacija u 125 zemalja sveta. Godišnji prihod za 2010. godinu iznosi 2.4 milijarde USD i zapošljava ukupno oko 17,500 stručnjaka.
PKF d.o.o., Beograd trenutno ima 25 zaposlenih i širok spektar spoljnih saradnika iz raznih oblasti (građevina, mašinstvo, advokatura,....) Prateći savremene težnje u načinu poslovanja kao i u oblasti ljudskih resursa, PKF d.o.o., Beograd u kontinuitetu sprovodi obuku i usavršavanje svojih zaposlenih, sa ciljem unapređenja usluga i podizanjem nivoa zadovoljstva klijenata.