Finpos
  • Telefoni: 011 718 6578, 060 718 6578
  • Adresa: Jurija Gagarina 231/347, Novi Beograd
  • Web:http://www.finpos.rs
Finpos je knjigovodstveno preduzeće sa 20 godina iskustva u pružanju knjigovodstvenih usluga privrednim subjektima iz različitih delatnosti. Vlasnik preduzeća ima iskustvo od 35 godina u knjigovodstvu i računovodstvu.

70% ukupnog broja naših klijenata je kod nas došlo preko preporuke. 40% naših klijenata je sa nama od osnivanja svojih preduzeća. 15% naših klijenata sa nama je duže od 18 godina.

Ključni faktor našeg uspeha je težnja za stalnim usavršavanjem poslovanja kako bi našim korisnicima pružili što obuhvatniju uslugu. Izuzetnu pažnju posvećujemo osavremenjivanju poslovanja što našim korisnicima omogućava da sve brže dobijaju potrebne informacije.

U svom radu koristimo poslovno-informacioni sistem vrhunskog kvaliteta i performansi, a od skoro i naši klijenti mogu da koriste isti povezivajući se na svoju bazu putem interneta.

Pretplaćeni smo na Privredni savetnik i Paragraf lex i pratimo vodeće finansijske blogove kako bi svojim klijentima obezbedili tačne i pravovremene informacije potrebne za njihovo poslovanje.

Informisanje korisnika o izmenama propisa vršimo kako u direktnom kontaktu sa klijentom tako i preko news lettera koje redovno šaljemo.