Srpska brvnara
  • Telefoni: 011 228 9559
  • Adresa: Savski kej bb, Novi Beograd
Nacionalna kuća Srpska brvnara nalazi se na samoj obali reke Save i predstavlja savršen kutak za bekstvo od gradske buke i potpuno uživanje u prijatnoj porodičnoj atmosferi uz muziku tamburaškog orkestra Sve za ljubav.

Poznati smo po vrhunskoj nacionalnoj kuhinji i sigurno ćemo zadovoljiti najistančajnije gurmanske ukuse. Prijatan šum reke Save kombinovan sa našim fontanama, vodenicom, bunarom i mnoštvom zelenila učiniće da se osećate kao u bajci. Od proleća do jeseni možete uživati na terasi sa koje se pruža divan pogled na reku. U etno ambijentu koji je pažljivo dizajniran, možemo ugostiti do 220 osoba u zatvorenom delu i do 300 osoba na terasi.

Samo za Vas organizovaćemo nezaboravnu proslavu rođendana, svadbe, krštenja, poslovnog uspeha i drugih trenutaka koji su Vama značajni. Jedan kutak našeg restorana odvojili smo za decu. Dok Vi uživate u ukusnim zalogajima srpske nacionalne kuhinje, oni će uživati u igri. Firmama nudimo mogućnost otvaranja računa i odloženog plaćanja.

Ukoliko želite da organizujete proslavu u Vašem domu ili u firmi i tu Vam možemo izaći u susret, pružamo usluge keteringa. Samo recite gde, mi ćemo pripremiti, dostaviti, aranžirati i poslužiti hranu.