PricewaterhouseCoopers
  • Telefoni: 011 330 2100
  • Faks: 011 330 2101
  • Adresa: Omladinskih brigada 88a, Novi Beograd
  • Web:http://www.pwc.rs
PwC je mreža firmi za pružanje profesionalnih usluga. Zapošljava 169,000 ljudi u svojim kancelarijama koje se nalaze u 158 zemalja širom sveta. PwC pruža usluge u različitim domenima poslovanja, i to: usluge revizije, poreske usluge, usluge iz domena ljudskih resursa, poslovnih transakcija, poboljšanja poslovanja preduzeća i upravljanja rizicima u poslovanju. Mi pomažemo našim klijentima da reše složene poslovne probleme i merljivo razviju svoju sposobnost da povećaju vrednost preduzeća.
PwC Srbija je otvorio kancelariju u Beogradu 2001 godine kao odgovor na prilike koje su se ukazale u procesu ekonomske reforme i liberalizacije tržišta. Na teritoriji Srbije PwC pruža širok spektar poslovnih rešenja a stručni kadrovi neprestano rade na svom profesionalnom usavršavanju.
Temelj našeg uspeha leži u stručnim i visoko kvalifikovanim kadrovima. Kancelarija u Beogradu trenutno zapošljava preko 150 domaćih i inostranih stručnjaka. Na teritoriji Srbije usluge pružaju domaći stručnjaci koji poznaju lokalno okruženje i zakonsku regulativu i međunarodni konsultanti sa bogatim iskustvom u rešavanju problema preduzeća u svetu i poznavanjem prilika u Srbiji.