Splav Sindikat

 
Splav Sindikat
  • Telefoni: 063 343 433, 063 333 344
  • Adresa: Brodarska bb, Novi Beograd
Splav Sindikat je, sada već poznati beogradski splav, otvoren na leto 2010. godine. Vrlo kratko nakon otvaranja uspeo je da postane "must be" mesto u gradu. Splav Sindikat se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Enterijer splava je specifičnog dizajna, što ovo mesto čini drugacijim od svega na sta ste do sad navikli. Mada kako vlasnici vole da kažu ovaj prostor ne čini enterijer, muzika, osoblje – dušu ovog lokala čine njegovi gosti.

Splav Sindikat okuplja urbanu gradsku ekipu. Ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Opuštene devojke koje umeju da se zabavljaju, ali stvarno... Uz sve to, u šanku su barmeni koji spremaju bezbroj ukusnih koktela, i koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom ugostiti sve klabere željne fenomenalnog provoda.

Splav Sindikat radi dva dana u nedelji, petkom i subotom. Oba dana su tematski ista, svira se domaći i strani pop i rok.

Splav Sindikat je otpočeo svoju misiju podizanja beogradskog klabinga na novi nivo, a njihovi gosti su svedoci muzičke revolucije na reci. Splav Sindikat uglavnom okuplja stariju klijentelu i ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.