ИН Хотел
Смештен у самом срцу пословног центра Новог Београда, савршено позициониран за лак приступ значајним локацијама и атракцијама града, ИН Хотел представља идеално место за смештај како пословних гостију тако и гостију који у Београд долазе из туристичких разлога.

Од међународног аеродрома Никола Тесла хотел је удаљен 9 км, на 5 минута хода налази се Београдска Арена, а на 10 минута хода од хотела налази се највећи конгресни центар у Србији, Сава центар.

На удаљености од 3 до 4 километра од хотела налазе се Београдски сајам као и бројне културне и историјске знаменитости града.

Укупан смештајни капацитет хотела чини 187 јединица распоређених на 7 спратова од чега 90 соба са француским лежајем, 66 соба са два одвојена лежаја, 12 јуниор апартмана, 10 супериор апартмана, 6 делуxе апартмана, 3 собе за особе са посебним потребама.

Конференцијски капацитет ИН Хотела чине 4 конференцијске сале капацитета од 10 до 100 особа, опремљене савременом аудио и видео опремом.

Градећи свој успех и своју будућност на континуираном квалитету као и професионалном и гостопримљивом односу према гостима, ИН Хотел је кућа у коју се гости враћају и долазе по препоруци других.
Добродошли у ИН Хотел Београд, место у коме ћете осетити искрено гостопримство, сигурност и услугу вредну памћења!