Визија рачуноводство
  • Телефони: 011 220 1605
  • Факс: 011 220 1607
  • Адреса: Милутина Миланковића 23, Нови Београд
  • Web:http://www.vizija-racunovodstvo.rs
Трудимо се да за своје клијенте обављамо све рачуноводствене послове на највишем могућем стручном нивоу. Свесни смо да рачуноводствени сервис својим клијентима мора да нуди квалитетно пореско и пословно саветовање. У ту сврху се непрестано образујемо. Основно начело нам је квалитет; зато нудимо професионалан приступ и сарадњу која се заснива на стручности и поверењу. Сарађујемо са свим значајним институцијама у држави у вези са рачуноводством, дажбинама и предузетништвом уопште.
Користимо само врхунску информациону технологију признатих домаћих и страних произвођача. У нашем предузећу се запослени не мењају, тако да о сталним клијентима брине стална екипа. У свом раду смо нарочито детаљни када је у питању висока стручност у вези са саветовањем, брз одзив на разне додатне жеље и љубазан однос.

Наша визија и стратегија:
Желимо да останемо угледан, стручан, поуздан и љубазан рачуноводствени сервис. На основу стручности и употребом најсавременијих информационих решења, као и наглашеном бригом за клијенте, желимо додатно да побољшамо своје услуге.
Темељним вредностима – квалитетом услуга, задовољством клијената и континуираним порастом пословања желимо да останемо угледан послодавац за најбоље кадрове.