ПКФ
  • Телефони: 011 301 8445
  • Факс: 011 301 8445
  • Адреса: Палмира Тољатија 5/3, Нови београд
  • Web:http://www.pkf.rs
Делатности:
Књиговодство
Консалтинг
Ревизорске куће
Ревизорско-консултантска фирма ПКФ д.о.о., Београд основана је у септембру 2004. године, под називом "Фоцус Теам Ревизија", од стране два лиценцирана овлашћена ревизора.
У складу са развојем компаније и растућим потребама клијената, као и сталном потребом за унапређењем квалитета наших услуга, дошло је до интернационализације "Фоцус"-а.
Компанија током 2008. године постаје екслузивни кореспондент једне од реномираних ревизорских кућа светског гласа - "ПКФ Интернатионал". У овом периоду извршена је и значајна инвестиција у циљу набављања пословног простора, тако да смо данас у прилици да своје клијенте угостимо у пријатној пословној атмосфери наших канцеларија на трећем спрату пословне зграде Стари Меркатор на Новом Београду.
У ритму новоприхваћених политика квалитета и пракси пословања "Фоцус" је пословао као ексклузивни кореспондент још нешто више од годину дана, а затим смо 2010. године добили статус пуноправног члана мреже "ПКФ" и потпуно смо интегрисани у ову међународну мрежу.
Данас са поносом носимо назив ПКФ - а.
ПКФ Интернатионал је светска асоцијација ревизорско-консултантских фирми (10. на светској ранг листи), коју чини 245 фирми на 440 локација у 125 земаља света. Годишњи приход за 2010. годину износи 2.4 милијарде УСД и запошљава укупно око 17,500 стручњака.
ПКФ д.о.о., Београд тренутно има 25 запослених и широк спектар спољних сарадника из разних области (грађевина, машинство, адвокатура,....) Пратећи савремене тежње у начину пословања као и у области људских ресурса, ПКФ д.о.о., Београд у континуитету спроводи обуку и усавршавање својих запослених, са циљем унапређења услуга и подизањем нивоа задовољства клијената.