Финпос
  • Телефони: 011 718 6578, 060 718 6578
  • Адреса: Јурија Гагарина 231/347, Нови Београд
  • Web:http://www.finpos.rs
Финпос је књиговодствено предузеће са 20 година искуства у пружању књиговодствених услуга привредним субјектима из различитих делатности. Власник предузећа има искуство од 35 година у књиговодству и рачуноводству.

70% укупног броја наших клијената је код нас дошло преко препоруке. 40% наших клијената је са нама од оснивања својих предузећа. 15% наших клијената са нама је дуже од 18 година.

Кључни фактор нашег успеха је тежња за сталним усавршавањем пословања како би нашим корисницима пружили што обухватнију услугу. Изузетну пажњу посвећујемо осавремењивању пословања што нашим корисницима омогућава да све брже добијају потребне информације.

У свом раду користимо пословно-информациони систем врхунског квалитета и перформанси, а од скоро и наши клијенти могу да користе исти повезивајући се на своју базу путем интернета.

Претплаћени смо на Привредни саветник и Параграф леx и пратимо водеће финансијске блогове како би својим клијентима обезбедили тачне и правовремене информације потребне за њихово пословање.

Информисање корисника о изменама прописа вршимо како у директном контакту са клијентом тако и преко неwс леттера које редовно шаљемо.